Головна Новини Світ США ЗМІ: Український священик передбачив напад на Трампа і врятував його своєю молитвою
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Український священик передбачив напад на Трампа і врятував його своєю молитвою

Священик Української католицької церкви припускає, що його молитва на сцені поруч із Трампом, могла врятувати політику життя

17 липня 2024, 18:21
Поділіться публікацією:

Як повідомляє "Голос Америки" священник Української католицької церкви в Америці отець Джейсон Чаррон молився за безпеку Дональда Трампа на передвиборчому мітингу в Пенсільванії за кілька хвилин до того, як одна з куль влучила у колишнього президента.

ЗМІ: Український священик передбачив напад на Трампа і врятував його своєю молитвою

Джейсон Чаррон

Як розповів священик перед мітингом він відчув, що на Трампа може бути скоєний замах. За його словами, перед мітингом він звернувся до людей і сказав, що вони повинні молитися за безпеку політика, тому що є люди, які хочуть його застрелити.

"Я сказав це дуже голосно, і як тільки я це сказав, я почав трохи про це шкодувати, тому що, розумієте, це публічна обстановка – всюди агенти секретних служб, репортери, і це було неправильно. Я б не сказав, що це був один із моїх більш розважливих моментів у житті, коли ти кричиш щось подібне, але так сталося, я цього не планував. Я ніколи не говорив цього публічно раніше, але я йшов і сподівався, що люди дійсно серйозно молитимуться, бо без молитви справи людини неможливо розплутати", — сказав отець.

При цьому він додав, що перед цим на сцені він щиро молився і зробив все від себе залежне.

На запитання журналістів про те, чи у нього є відчуття, що саме його молитва врятувала Трампа, отець сказав: "Шляхи Господні несповідимі, тому, якщо Він діяв через мене, як негідну посудину в його руках, то він, можливо, обрав такий спосіб".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що на Дональда Трампа було скоєно замах. Секретні служби застрелили стрільця, який діяв одноосібно. При цьому є думка, що замах на Трампа неминуче відобразиться на Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини