Головна Новини Світ США "Зупиніть підрахунок!" - Трамп подає позови до суду
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зупиніть підрахунок!" - Трамп подає позови до суду

Трамп назвав голосування по пошті «звалищем бюлетенів» і припустив, що працівники виборчої системи змусили «зникнути» сотні тисяч голосів

5 листопада 2020, 18:40
Поділіться публікацією:

Президент Дональд Трамп закликав в Twitter "ЗУПИНИТИ ПІДРАХУНОК!", бо в деяких штатах триває підрахунок голосів в четвер — через два дні після виборів. Команда Трампа подала позови до суду, щоб зупинити підрахунок голосів. Про це повідомляє New York Post.

"Зупиніть підрахунок!" - Трамп подає позови до суду

Фото: Дональд Трамп РИА Новости

Президент написав у Твіттері, що бюлетені поштою все ще підраховуються в Пенсільванії, Неваді, Джорджії, Північній Кароліні й Алясці. Цього року поштою було подано понад 100 мільйонів голосів через побоювання щодо пандемії коронавірусу. Кампанія Трампа подала позови до судів у Пенсільванії, Мічігані, Вісконсіні й Джорджії.

Раніше Трамп назвав голосування поштою "звалищем бюлетенів" і припустив, що працівники виборчої системи змусили "зникнути" сотні тисяч голосів.

"Вчора ввечері я був твердим лідером у багатьох ключових штатах майже у всіх випадках. Потім, один за іншим, голоси почали чарівним чином зникати, коли підраховували несподівані звалища бюлетенів", — написав президент у Twitter

Як раніше повідомляли "Коментарі", поліція заарештувала 11 осіб в Портленді й 50 людей в Нью-Йорку під час акцій протесту проти заяви Трампа про впевненість у своїй перемозі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини