Головна Новини Світ США Зустріч Трампа та Зеленського може так і не відбутися: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Трампа та Зеленського може так і не відбутися: у чому причина

Минулого тижня Дональд Трамп заявив, що "імовірно" зустрінеться з Володимиром Зеленським

сьогодні, 14:17
Поділіться публікацією:

Ще перед візитом до США президент України Володимир Зеленський публічно повідомляв, що планував зустрітися з Дональдом Трампом, щоб подати йому свій план перемоги та почути його бачення завершення війни. Президент України казав, що його команда перебуває у тісному контакті з командою Трампа, узгоджуються всі дали перед зустріччю. У той же час, як стало відомо Reuters, зустріч між Трампом і Зеленським досі не призначена.

Зустріч Трампа та Зеленського може так і не відбутися: у чому причина

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"Незважаючи на те, що минулого тижня Трамп заявив, що "ймовірно" зустрінеться із Зеленським, поки він буде в країні, за словами людей, близьких до колишнього президента, зустріч не призначена", — пише видання.

Зеленський під час візиту до США відвідав збройовий завод у Пенсільванії разом із губернатором-демократом Джошем Шапіро, союзником Гарріс. І, як пише Reuters, це викликало обурення деяких соратників Трампа.

Тим часом, знаючи, що президент України вже перебуває в США, Дональд Трамп зробив хамську заяву на адресу Володимира Зеленського. Кандидат у президенти США від Республіканської партії назвав Зеленського "найкращим продавцем в історії". Свою заяву політик пояснив тим, що нібито після кожного візиту до США український лідер повертається "з 60 мільярдами доларів".

"Я бачу, що Зеленський тут. Я думаю, що Зеленський — найбільший продавець в історії: щоразу, коли він приїжджає до країни, він їде з 60 мільярдами доларів", — сказав Трамп під час мітингу у понеділок у Пенсільванії.

Екс-президент США заявив, що Зеленський нібито сильно хотів, щоб його опонент-демократ Камала Гарріс перемогла на виборах. Республіканець повторив тезу про те, що він спробує підштовхнути Україну та Росію до переговорного столу, якщо здобуде перемогу на виборах.

"Якщо я виграю ці вибори, перше, що я зроблю, це зателефоную Зеленському та президенту Путіну і скажу: "Ви маєте укласти угоду, це божевілля", — висловився Дональд Трамп.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини