Головна Новини Світ Азія Не побоявся і переміг: підліток узяв гору в сутичці з алігатором
commentss НОВИНИ Всі новини

Не побоявся і переміг: підліток узяв гору в сутичці з алігатором

Крокодил, що з'явився несподівано, вчепився хлопчикові в стегно, але його брат не розгубився

5 вересня 2020, 20:36 comments1306
Поділіться публікацією:

Підліток з Біхара (Індія) став відомий на усе місто після того, як він ризикнув своїм життям, відбившись від могутнього крокодила в місцевій річці, щоб врятувати свого молодшого брата від щелеп звіра. Інцидент стався в кварталі Йогапатті в районі Уест-Чампаран, приблизно в 200 кілометрах на північний захід від Патни. Про це повідомляє World Asia.

Не побоявся і переміг: підліток узяв гору в сутичці з алігатором

Обидва брати вийшли за межі свого села, щоб покупати своїх буйволів в місцевій річці. У той час як молодший брат Нірадж Кумар увійшов в воду, старший брат Дірадж Кумар сидів на березі річки. Раптово з'явився великий крокодил і вчепився Ніраджу в стегно.

Дірадж без коливань стрибнув у річку і протягом 15 хвилин боровся з крокодилом у відчайдушній спробі врятувати свого брата. Свідки розповіли, що крокодил кілька разів ударив хлопця своїм хвостом, але Дірадж продовжував боротися з рептилією і врешті-решт зміг звільнити свого брата, який отримав серйозні поранення.

"Крокодил кілька разів ударив мене хвостом, але я не полишав його і продовжував люто бити колінами і засовувати пальці йому в очі. Зрештою, він звільнив мого брата зі своїх лап і занурився в воду", — розповів Дірадж.

Постраждалого терміново доставили в місцевий урядовий центр первинної медико-санітарної допомоги, звідки його перевели в іншу державну лікарню в районі для кращого лікування. Лікарі сказали, що крокодил відірвав великі шматки м'яса від стегна і завдав серйозні рани, але життю Ніраджа ніщо не загрожує.

Не побоявся і переміг: підліток узяв гору в сутичці з алігатором - фото 2
Не побоявся і переміг: підліток узяв гору в сутичці з алігатором - фото 3

Глава місцевої сільської ради Хафіз Гаді звернувся до влади з проханням надати безкоштовну медичну допомогу і нагородити хлопчика. Місцевий соціальний працівник Мукендра Ядав сказав, що кілька крокодилів перебралися в місцеві річки з довколишнього національного парку Валмікі і Непалу після того, як їх змила повінь. Вони становлять загрозу для життя місцевих жителів. Він повідомив, що кілька разів повідомляв про це місцеву адміністрацію, але ніхто не сприймав проблему серйозно.

Як повідомляло видання "Коментарі", Австралія буде використовувати дрони для виявлення крокодилів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини