Головна Новини Світ ЄС У Португалії власники ресторанів і нічних клубів оголосили голодування через карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Португалії власники ресторанів і нічних клубів оголосили голодування через карантин

Протестуючі розбили намети біля парламенту і вживають тільки воду, чай і кава. Вони кажуть, що не будуть їсти, поки з ними не зустрінуться прем'єр-міністр і міністр економіки.

1 грудня 2020, 23:07
Поділіться публікацією:

У Португалії представники громадського харчування — власники ресторанів і кафе вирішили привернути до себе увагу через низькі доходи в зв'язку з карантином. В знак протесту люди оголосили п'ятиденне голодування.

У Португалії власники ресторанів і нічних клубів оголосили голодування через карантин

Фото: з відкритих джерел

Як пише агентство Reuters, багато власників заявляють про те, що не зможуть перенести карантин і їх бізнес доведеться закрити. Люди оголосили голодування, щоб влада Португалії звернули на них увагу і фінансово підтримали бізнес в країні.

Протестуючі поставили намети біля парламенту. З їжі, вони взяли з собою тільки чай і каву, щоб не замерзнути. Є категорично відмовляються, поки з ними не зустрінеться прем'єр-міністр або міністр економіки

З листопада місяця по країні діє комендантська година і карантин на вихідні. Ці обмеження і карантинні заходи, як вважають представники громадського харчування, допоможуть "загубити" їхній бізнес.

Відзначимо, що в якості компенсації за обмеження, що діють у вихідні, уряд запропонував ресторанам 20% від їх середнього доходу. Власники бізнесу кажуть, що цього недостатньо.

Як повідомляв портал "Коментарі", в ведення додаткових обмежень для українців, зокрема, карантину "вихідного дня" виявилося малоефективним. Про це говорить і статистика захворюваності і вже підтверджують в Міністерстві охорони здоров'я.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://de.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини