Головна Новини Світ Решта світу Таїланд закриється для туризму
commentss НОВИНИ Всі новини

Таїланд закриється для туризму

Планується, що відмова країни від масового туризму буде діяти до поліпшення епідеміологічної ситуації в країні.

3 грудня 2020, 22:23
Поділіться публікацією:

Щозими, в Таїланд з усього світу прилітають туристи, щоб погрітися на сонечку і скупатися в теплій воді, але в зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні, влада Таїланду прийняла рішення тимчасово відмовитися від туристів.

Таїланд закриється для туризму

Фото з відкритих джерел

Як заявила влада країни, дана міра вимушена, оскільки раніше впроваджені методи боротьби з коронавірусом привели до малого ефект: продовжується зростання інфікованих COVID-19, пише Bangkokpost.

Планується, що відмова країни від масового туризму буде діяти до поліпшення епідеміологічної ситуації в країні. Як заявив глава Управління по туризму країни (ТАТ) Ютасак Супасорн, завдання влади — збереження безпеки країни для відвідувачів, і обмеження потоку туристів — усвідомлена міра, орієнтована на перспективу. Влада Таїланду планує також підтримати громадян країни, для яких туристична сфера — основне джерело доходу.

Раніше, нагадаємо, "Коментарі" розповідали про те, що 20 жовтня, в Таїланд прилетіли 39 мандрівників з Шанхая за програмою "Спеціальна туристична віза". Е то перший такий прибуття з того часу, як туристам було заборонено в'їзд в зв'язку з пандемією коронавірусу. 90-денні візи видаються іноземним туристам, які мають намір перебувати в Таїланді не менше 30 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини