Головна Новини Світ Росія Отрута для Навального: Росія шукає жінку, яка супроводжувала політика в літак і зникла
commentss НОВИНИ Всі новини

Отрута для Навального: Росія шукає жінку, яка супроводжувала політика в літак і зникла

Після того, що сталося з Навальним 20 серпня Марина Півчих «ухилилася від давання пояснень» і через два дні вилетіла з Росії

11 вересня 2020, 11:08
Поділіться публікацією:

Попри те, що спочатку в РФ відкинули версію замаху на життя опозиціонера Олексія Навального, тепер МВС проводить розслідування і опитує супутників політика, які супроводжували його на рейс "Томськ — Москва". За інформацією слідчого комітету, 20 серпня Навального супроводжувало 6 осіб, одна з яких ухилилась від давання показань і зникла. Про це повідомляє "РБК".

Отрута для Навального: Росія шукає жінку, яка супроводжувала політика в літак і зникла

Згідно з останньою інформацією, МВС називає шість осіб, які супроводжували Навального в поїздці. З них п'ятеро вже опитано — це Владлен Лось, Георгій Албурі, Ілля Пахомов, Кіра Ярмиш та Павло Зеленський. Однак якась Марина Півчих, за інформацією правоохоронців, давати покази відмовилася. Кажуть, жінка постійно проживає в Лондоні. Після того, що сталося з Навальним 20 серпня, вона "ухилилася від давання пояснень" і через два дні вилетіла з Росії до Німеччини. Зараз її місцеперебування невідоме поліції.
Нагадаємо, Кремль відреагував на заяву держсекретаря США Майка Помпео про можливу причетність російських топ-чиновників до замаху на життя Олексія Навального. Останній остаточно прийшов до тями та заявив, що пам'ятає все, що відбувалося з ним у фатальний день. Офіційна позиція РФ — мовляв, Штати "спотворюють реальність". Про це заявив прессекретар російського лідера Дмитро Пєсков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини