Головна Новини Світ США Сіетл захопили терористи, - Трамп
commentss НОВИНИ Всі новини

Сіетл захопили терористи, - Трамп

Президент США заявив про внутрішніх терористів, які захопили Сіетл

11 червня 2020, 09:33 comments3565
Поділіться публікацією:

Американське місто Сіетл, найбільше у штаті Вашингтон, захопили "внутрішні терористи". Так охарактеризував події у населеному пункті президент США Дональд Трамп. Відповідну заяву він опублікував у себе в Twitter. У заворушеннях в Сіетлі Трамп традиційно звинуватив лівих демократів.

Сіетл захопили терористи, - Трамп

"Внутрішні терористи захопили Сіетл, яким управляють, звичайно, радикальні ліві демократи", — написав Трамп і закликав до дотримання закону і порядку.

Президент також розкритикував місцеву владу, яка, на його думку, не справляється з утихомирення протестувальників. Він заявив, що учасники протестів  насміхаються над губернатором штату Вашингтон Джеєм Інслі і мером Сіетла Дженні Деркан.

"Поверніть собі своє місто зараз", — закликав Трамп місцеву владу. — "Цих жахливих анархістів потрібно негайно зупинити".

Президент також підкреслив, що може особисто брати участь у вирішенні проблеми з заворушеннями.

"Якщо цього не зробите ви, це зроблю я", — написав Трамп.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент США Дональд Трамп розпорядився залучити армію для регулювання ситуації з заворушеннями. Війська прийдуть на допомогу поліцейським щоб припинити протести у Вашингтоні. Трамп в досить різкій формі пообіцяв зупинити хвилю протестів і натякнув на використання зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини