Головна Новини Світ Африка Біля африканського заповідника леви вбили двох дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля африканського заповідника леви вбили двох дітей

У дітей не було шансів врятуватися

8 серпня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

В країні Східної Африки Танзанії зустріч школярів із левами на території заповідника призвела до великої трагедії. Тварини накинулися на дітей і загризли їх. Про це пише видання The Guardian.

Біля африканського заповідника леви вбили двох дітей

В Африці леви вбили дітей. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, троє дітей молодших класів у день трагедії повернулися додому і виявили, що зникла вся худоба з території їхнього будинку. Школярі вирішили самостійно розібратися, куди поділися тварини, і вирушили на їх пошуки в ліс.

Опинившись неподалік від заповідника Нгоронгоро, діти побачили диких левів. Тварини одразу ж накинулися на своїх жертв і завдали двом з них травм, несумісних із життям. Одному з дітей вдалося вижити, попри дуже важкі поранення в результаті нападу хижаків.

Зазначимо, що заповідник Нгоронгоро є об'єктом всесвітньої спадщини. 2,5 мільйона років тому на цьому місці була лава. Там знаходився найбільший на континенті вулкан Нгоронгоро. Після багатьох років на його місці утворився кратер, а ще через багато років — нібито окремий світ зі своєю флорою і фауною. Тут живе величезна кількість тварин — від сервалів до левів.

Начальник місцевої поліції заявив, що особисто закликав кочові громади навколо заповідних територій вжити заходів обережності проти диких тварин, які мешкають у заповідній зоні. Батьків просять не відпускати своїх дітей до тих територій, де мешкають хижаки, щоб уникнути повторної трагедії.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Мексиці на туристку напав крокодил. Хижак потягнув дівчину під воду, схопивши її за ногу на березі.

Також сайт писав про те, що в китайському океанаріумі на чоловіка напала акула. Напад міг статися через те, що акула "впізнала" його.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини