Головна Новини Світ Африка Голову знайшли на березі: в Зімбабве чоловіка з'їв крокодил
commentss НОВИНИ Всі новини

Голову знайшли на березі: в Зімбабве чоловіка з'їв крокодил

Чоловік знав, що річка кишить крокодилами, але його це не зупинило

12 січня 2021, 17:01
Поділіться публікацією:

У місті Байтбридж, що розташований на півдні Зімбабве, на місцевого жителя напав крокодил. Це сталося в той момент, коли він збирався перетнути південноафриканський кордон, перепливши річку. Про це повідомляє The Newshawks.

Голову знайшли на березі: в Зімбабве чоловіка з'їв крокодил

Чоловік перепливав річку в Зімбабве і на нього напав крокодил - фото: з відкритих джерел

 

Родичка загиблого розповіла кореспондентам, що він відправився перетинати річку Лімпопо, в якій водиться дуже багато крокодилів. Вона розділяє Зімбабве і Південну Африку. Але після цього чоловік зник. Незабаром на березі річки була знайдена його голова. Як з'ясувалося, в річці на чоловіка напав крокодил. Від отриманих травм він помер. Хижак розтерзав тіло загиблого і частково з'їв його.

 

Щодня величезна кількість жителів Зімбабве незаконно намагається перетнути кордон. Таким чином вони хочуть потрапити в ПАР і назад, щоб заробити там на життя. Однак самі при цьому ризикують своїми життями. Але багатьох це зовсім не зупиняє.

 

У грудні 2020 року ледь не трапилася така ж трагедія. Тоді мігрант з необережності впав у воду і залишився живий тільки завдяки тому, що в той момент там не було крокодилів. Хоча зазвичай там велика кількість цих хижаків, а іноді зустрічаються і бегемоти. Місцеві знають, що якщо впасти в цю річку, то шансів вижити практично немає. Ще роком раніше в цій річці чоловіка з'їв крокодил в момент, коли той впав у воду дістаючи вудку одного з очеретів. Рептилія напала на нього миттєво.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в австралійському лісі голий чоловік кілька днів ховався на дереві від поліції та крокодилів, а також про те, що на одному з пляжів в Новій Зеландії акула вбила молоду дівчину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини