Головна Новини Світ Африка На Гаїті порахували кількість жертв землетрусу: вона може зрости
commentss НОВИНИ Всі новини

На Гаїті порахували кількість жертв землетрусу: вона може зрости

В результаті стихійного лиха постраждало 1800 осіб

15 серпня 2021, 22:04
Поділіться публікацією:

Внаслідок землетрусу магнітудою 7,2, який стався на Гаїті, загинуло 724 людини. Ця кількість може ще збільшитися. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Independent.

На Гаїті порахували кількість жертв землетрусу: вона може зрости

Землетрус на Гаїті - фото з відкритих джерел

В ході підрахунків також з'ясувалося, що в результаті стихійного лиха постраждало 1800 осіб. Станом на сьогодні відомо про 724 загиблих.

На Гаїті порахували кількість жертв землетрусу: вона може зрости - фото 2

Влада Гаїті продовжують оцінювати матеріальні збитки від землетрусу. Прем'єр-міністр Гаїті Аріель Генрі оголосив надзвичайний стан на території країни, яке триватиме щонайменше понад місяць.

Нагадаємо, що за інформацією Геологічної служби Сполучених Штатів Америки біля берегів Гаїті стався землетрус магнітудою 7,2 бала. Повідомляється, що епіцентр підземних поштовхів знаходився в 12 кілометрах від населеного пункту Сен-Жан-дю-Сюд. Осередок землетрусу залягав на глибині 10 кілометрів. Поштовхи відчували жителі столиці Гаїті. Громадяни в паніці вибігали зі своїх будинків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Японії через проливні дощі утворюються повені і зсуви. Стихія вирує на острові Кюсю. За кілька днів в одному з районів випала рекордна кількість опадів. Зсуви руйнують будинки місцевих жителів. На західному узбережжі острова стихія забрала життя місцевої жительки. Ще кілька членів її сім'ї на даний момент вважаються зниклими без вести. Синоптики прогнозують, що в найближчі кілька днів дощі не припиняться. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що через повені в Туреччині гинуть люди. Стихія вирує на чорноморському узбережжі країни. Повенями була зруйнована інфраструктура міст. Були затоплені будинки і підприємства. Влада проводить евакуацію громадян з небезпечних зон. На даний момент через негоду загинуло вже декілька десятків людей. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини