Головна Новини Світ Африка Президенту Уганди довелось вибачитись за те, що його син пропонував 100 корів за лідера Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Президенту Уганди довелось вибачитись за те, що його син пропонував 100 корів за лідера Італії

Курйозний випадок стався в Уганді.

6 жовтня 2022, 10:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Уганди Йовері Мусевені 5 жовтня вийшов з повідомлення про вибачення, через свого сина, який погрожував Італії військовим вторгненням та хотів купити італійську лідерку Джорджу Мелоні за 100 корів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційний ресурс Politico.

Президенту Уганди довелось вибачитись за те, що його син пропонував 100 корів за лідера Італії

Президент Уганди вибачився за сина, який дав 100 корів за лідера Італії. Фото з відкритих джерел

4 жовтня син президента Уганди Мухузі Кайнеругаба опублікував повідомлення в Twitter в якому пропонував 100 корів за прем’єр-міністра Італії Джорджу Мелоні. Син президента, якого називають "твітерним генералом" має понад 600 тис. підписників у Twitter. Мухузі Кайнеругаба стверджує, що запропоновані корови Нкоре найкрасивіші у світі. Саме тому аж 100 корів це гарна угода, як викуп за лідера Італії.

"Я б негайно віддав їй 100 корів Нкоре! За те, що вона безстрашна і правдива!!", — написав син президента Уганди.

Окрім того, Мухузі Кайнеругаба пригрозив Італії, сказавши, якщо влада країни відмовиться від його корів, це означатиме війну. Далі син президента Уганди зробив ще більш абсурдну заяву в якій повідомив, що вони захоплять Рим усього за кілька днів.

Саме через такі заяви сина авторитарний президент Уганди Йовері Мусевені, який керує країною ще з 1986 року повідомив, що звільняє Мухузі Кайнеругаба з посади командира сухопутних військ Уганди, але водночас підвищує його до генерала з чотирма зірками. Президент Уганди розкритикував сина через втручання у справи дружніх країн, хоч і виправдав сина за інші внески. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що італійська прем'єр-міністерка Джоржа Мелоні під час розмови з Володимиром Зеленським повідомила про постійну підтримку для України.

Також "Коментарі" писали про росіян, які вирішили зупинити постачання газу до Італії через юридичні неточності в Автрії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини