Головна Новини Світ Африка У Буркіна-Фасо бойовики влаштували засідку і вбили десятки людей - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буркіна-Фасо бойовики влаштували засідку і вбили десятки людей - ЗМІ

Бойовики напали на конвой військових

19 серпня 2021, 16:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Буркіна-Фасо бойовики напали на військовий конвой. Про це повідомляє видання Xinhua.

У Буркіна-Фасо бойовики влаштували засідку і вбили десятки людей - ЗМІ

Бойовики напали на військовий конвой в Буркіна-Фасо. Фото: kurs.com.ua.

Як стало відомо, інцидент стався між містами Арбінда і Горгаджіі. Озброєні бойовики влаштували засідку і напали на військовий конвой.

Повідомляється, що в ході перестрілки загинуло 30 цивільних осіб, 14 військових і 3 волонтери. Ще багато хто отримав поранення різного ступеня тяжкості. Урядові війська відкрили у відповідь вогонь і "нейтралізували" 58 нападників. Також багато хто з них були поранені.

Як зазначає видання, з 2015 року в країні погіршується ситуація з безпекою. Місяць тому в результаті нападу бойовиків на кілька сіл загинули 130 осіб.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в афганському місті Джелалабад члени радикального руху "Талібан" відкрили вогонь по учасниках мирної акції. У цей день місцеві вийшли на вулиці на підтримку національного прапора Афганістану. Вони вимагали, щоб на офісах були знову встановлені прапори країни замість прапорів "Талібану". Повідомляється, що в результаті інциденту були поранені учасники акції. Також відомо про те, що постраждали журналісти. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Пакистані під час релігійної ходи пролунав вибух. Інцидент стався в пакистанському місті Бахавалнагар, що знаходиться на сході країни. Повідомляється, що під час релігійної ходи шиїтів прогримів вибух, який забрав життя щонайменше п'яти осіб. Всього в результаті вибуху постраждало 50 осіб. На місце події поспішили медики. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини