Головна Новини Світ Африка У Ємені за день два теракти - 13 людей загинули
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ємені за день два теракти - 13 людей загинули

Відповідальності за вибухи поки ніхто не взяв

30 грудня 2020, 20:35
Поділіться публікацією:








У Ємені за сьогоднішній день сталися два теракти. Два вибухи забрати життя щонайменше 13 осіб. Перший терористичний акт стався в аеропорту міста під назвою Аден. Вибуховий пристрій спрацював після того, як здійснив посадку борт з представниками нового уряду країни. Саме тоді й стали жертвами 13 осіб. Ще кілька десятків осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. Незабаром, неподалік від резиденції президента вибухнуло ще один пристрій. За повідомленням очевидців, воно не було так сильно в порівнянні з тим, що вибухнув пристроєм в аеропорту. Але при цьому повідомляється про те, що це була ліквідація безпілотника з вибухівкою. Вибух стався на момент прибуття міністрів в палац глави держави.

У Ємені за день два теракти - 13 людей загинули


Раніше "Коментарі" писали про те, що близько 6 годин в день Різдва Христового у католиків, в США пролунав потужний вибух. Пригода сталася в містечку під назвою Нешвілл, який розташовується в штаті Теннессі. Тільки через те, що у святковий ранок на вулицях міста було безлюдно, травми отримали троє людей. А ось число пошкоджених будинків склало кілька десятків. Також повністю знищені три транспортних засоби.

Крім того, порталу стало відомо про те, що на сході Афганістану в результаті потужного вибуху загинули 15 дітей. Про це повідомляють іноземні ЗМІ. Відомо, що в одному з провінцій під час релігійної зустрічі для вивчення Корану поблизу натовпу було підірвано транспортний засіб з вибухівкою. Крім загиблих, понад 20 осіб, серед яких є як дорослі, так і діти, отримали поранення різного ступеня тяжкості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини