Головна Новини Світ Африка У Кенії зловили вбивцю-вампіра (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кенії зловили вбивцю-вампіра (ФОТО, ВІДЕО)

Жорстокий монстр пив кров своїх жертв

15 липня 2021, 19:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Кенії зловили вбивцю-вампіра (ФОТО, ВІДЕО)

У Кенії затримали серійного маніяка. Фото з відкритих джерел

У Кенії був спійманий серійний маніяк, який здійснював вбивства дітей і підлітків протягом п'яти років. Його прозвали "вампіром" через його особливий ритуал — висмоктування крові з тіла однієї зі своїх жертв. Про це інформує видання Daily Mail.

Двадцятирічний Мастем Мілімо Ванджала звинувачується в жорстоких вбивствах неповнолітніх. Як зізнався сам "вампір", він убив 10 людей. Однак скільки жертв насправді, слідчим ще належить з'ясувати. Також він розповів, що з тіла своєї першої жертви, якою стала 12-річна дівчинка, випив кров.

Під час проведення слідчих експериментів маніяк показав місця, в яких ховав тіла вбитих ним дітей. Здебільшого це були каналізації або ж висока трава.

У поліції розповіли, що Ванджала вимагав викуп у батьків тих нещасних дітей, які потрапили в його руки. Вбивця називав суми від 200 до 400 фунтів стерлінгів.

У Кенії зловили вбивцю-вампіра (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Спіймати злочинця вдалося після того, як у місті Кебет знайшли тіла двох 12-річних хлопчиків. Як потім з'ясувалося, у матері одного з них вбивця запросив 330 фунтів стерлінгів в обмін на свободу її зниклого сина. Однак жінка, як повідомляє джерело, не змогла зібрати гроші. А в батька другого — 200 фунтів стерлінгів.

Про маніяка відомо небагато. Як повідомляють місцеві газети, раніше він вже був судимий. Перше вбивство здійснив у віці 16 років, убивши малолітню дівчинку і випивши її кров, а потім на три роки припинив вбивства. У 19 років Ванджала знову повернувся до викрадень і вбивств дітей.

Нині всі подробиці встановлюються. Поліцейських чекає велика робота. Не виключено, що жертв у результаті виявиться набагато більше ніж озвучив "вампір".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що колишні військовослужбовці Колумбії причетні до вбивства президента Гаїті, а також про те, що ЗМІ показали відео розстрілу талібами 22-х військових.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини