Головна Новини Світ Африка У Малі миротворці ООН підірвалися на саморобному вибуховому пристрої
commentss НОВИНИ Всі новини

У Малі миротворці ООН підірвалися на саморобному вибуховому пристрої

Четверо людей отримали поранення різного ступеня тяжкості

3 жовтня 2021, 22:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Малі підірвалися миротворці ООН. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У Малі миротворці ООН підірвалися на саморобному вибуховому пристрої

У Малі підірвалися миротворці ООН. Фото: Twitter

Як стало відомо, інцидент стався неподалік від міста Тесаліт, що на північному сході країни. Повідомляється, що в результаті підриву на саморобному вибуховому пристрої загинув один миротворець Організації Об'єднаних Націй. Четверо людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Спочатку спецпредставник генерального секретаря місії повідомляв про трьох поранених на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, проте потім уточнив що під час вибуху постраждали четверо миротворців. При цьому не вказано, громадянином якої країни був загиблий.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що на Карибах розгорівся масштабна пожежа. По скільки на острові відсутні пожежники, місцеві жителі намагалися самостійно ліквідувати загоряння. Їм на допомогу прийшли військові, які скидали воду з літаків. Вогонь швидко поширювався і знищив більше сотні будівель. В результаті пожежі поранення отримали чотири людини.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що на Канарах утворився новий осередок виверження вулкана. Розпечена лава почала витікати з ще одного вулканічного жерла. У небо здіймаються хмари чорного диму. Через це влада радить місцевим жителям уникати тривалого перебування на відкритому повітрі. Уразливі групи громадян, включаючи дітей і людей похилого віку просять не залишати домівки. За весь час виверження вулкана т Тисячі громадян були змушені покинути свої будинки. Розпечена лава знищила або пошкодила кілька сотень будівель.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини