Головна Новини Світ Африка У Малі розбився винищувач французьких ВПС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Малі розбився винищувач французьких ВПС

Mirage 2000 ВВС Франції впав на півночі Малі

20 липня 2021, 18:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Малі розбився винищувач французьких ВПС

У Малі розбився винищувач Франції. Фото: Reuters

У Малі зазнав аварії літак французьких ВПС. Про це повідомляє Quest France.

Як стало відомо, винищувач Mirage 2000 Військово-повітряних сил Франції розбився на півночі Малі. Екіпаж, що складається з двох пілотів, встиг здійснити катапультування.

Повідомляється, що один з пілотів повітряного судна отримав легкі ушкодження. Цей борт виконував заплановану операцію над африканською територією.

Пілоти були евакуйовані вертольотами і доставлені на базу в Гао (місто на північному сході центральної частини Малі), де вони знаходяться і зараз.

За попередньою інформацією, причиною катастрофи винищувача могла стати технічна несправність. Проводиться розслідування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в столиці Румунії вертоліт ВПС США здійснив екстрену посадку. Гвинтокрила машина приземлилася прямо в центрі Бухареста на площі Шарля де Голля.

Під час здійснення аварійної посадки вертоліт Sikorsky UH-60 Black Hawk зніс кілька ліхтарних стовпів. Місце посадки огородили співробітники правоохоронних органів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Іспанії недалеко від узбережжя міста Сотогранде зазнав аварії вертоліт митної служби. Літальний апарат надавав підтримку катеру, який переслідував правопорушників. Вертоліт впав у 30 милях від берега.

Повідомляється, що в результаті події загинув один з членів екіпажу. На місце прибули співробітники рятувальної служби. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини