Головна Новини Світ Африка У Нігерії бойовики напали на коледж: понад 100 студентів викрадені, один убитий
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нігерії бойовики напали на коледж: понад 100 студентів викрадені, один убитий

Про долю викрадених нічого невідомо

17 лютого 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

У нігерійському місті Кагара бойовики здійснили напад на педагогічний коледж. Вони вбили одного з учнів в студентському гуртожитку, а також викрали більше сотні учнів разом з деякими співробітниками коледжу. Про це інформує CNN.

У Нігерії бойовики напали на коледж: понад 100 студентів викрадені, один убитий

У Нігерії викрали студентів і співробітників коледжу - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, напад стався сьогодні вночі, 17 лютого, приблизно о другій годині. Свідки розповіли, що озброєні бандити були одягнені у військову форму. Спочатку вони штурмували приміщення для персоналу школи. Потім  зажадали від викладачів, щоб ті відвели їх в гуртожиток, де живуть студенти.

У Нігерії бойовики напали на коледж: понад 100 студентів викрадені, один убитий - фото 2

З гуртожитку злочинці викрали студентів і деяких співробітників навчального закладу. Зараз точне число викрадених залишається невідомим. Представники  поліції не відповіли на запит CNN  коментувати дану ситуацію.

Однак місцевий житель розповів про те, що бандити вбили одного з учнів. Його тіло було виявлено на території того самого гуртожитку. На цей момент воно знаходиться в поліцейському відділку. Він також додав, що жителі громади були в стані підвищеної готовності після отримання попередження про спланований напад.

"Вчора ввечері ми почули інформацію про те, що бандити наближаються до Кагари, але ми не знали, де вони нападуть. Пізніше, близько 22:00, ми дізналися, що вони були на околиці Кагари, була паніка", — сказав місцевий житель.

На цю мить про долі викрадених студентів і викладачів нічого невідомо. Поліція проводить розслідування.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Індії мавпи викрали двох новонароджених малят: одне з них знайшли мертвим, а також про те, що в Берліні поліція розганяла дітей за допомогою авіації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини