Головна Новини Світ Азія В Індії мавпи викрали двох новонароджених дітей: одного з них знайшли мертвим (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії мавпи викрали двох новонароджених дітей: одного з них знайшли мертвим (ФОТО)

Одну дитину зняли з даху, а другу знайшли в канаві

16 лютого 2021, 13:37
Поділіться публікацією:

Жахливий інцидент стався в Танджавурі, адміністративному центрі однойменного округу в індійському штаті Тамілна. Мавпи вкрали двох новонароджених дівчаток прямо з дому. Коли дітей знайшли, одна дитина була вже мертва. Про це Times of India.

В Індії мавпи викрали двох новонароджених дітей: одного з них знайшли мертвим (ФОТО)

Мавпи вкрали дітей прямо з дому - фото: з відкритих джерел

За інформацією джерела, зграя мавп, розібравши черепицю на даху, проникла в будинок, де на той момент перебувала 26-річна дівчина, її 5-річна дочка і новонароджені дівчатка-близнята. У ті хвилини, коли в будинок пробралися тварини, мати близнят поклала їх і вийшла в туалет. Повернувшись, вона виявила, що дітей в кімнаті немає.

Тут же дівчина почула, як плаче її дитина. Звук долинав з вулиці. Вона відразу ж кинулася до вхідних дверей, які були вже відкриті, і побачила, як мавпа тримала на руках одну з її дочок. На той час зграя в невідомому напрямку понесла другу дитину. На фото — мати з врятованим дитиною.

В Індії мавпи викрали двох новонароджених дітей: одного з них знайшли мертвим (ФОТО) - фото 2

Люди почали переслідувати мавпу і врятували дитину, яку тварини покинули на даху будинку. Тим часом небайдужі люди та поліція, які шукали другу дитину, що зникла, помітили немовля, яке плавало у воді в рові, просто за будинком. На той момент дівчинка була вже мертва.

Тіло восьмиденною дівчинки було направлено на експертизу для встановлення точної причини смерті. На цей момент подробиці події встановлюються. Ведеться розслідування. Варто відзначити, що це далеко не перший випадок, коли в Індії мавпи крадуть дітей.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Берліні поліція розганяла дітей за допомогою авіації, а також про те, що в США музикант змайстрував гітару зі скелета свого померлого дядька та опублікував ФОТО і ВІДЕО в Instagram.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини