Головна Новини Світ Африка У Нігерії бойовики напали на село: десятки загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нігерії бойовики напали на село: десятки загиблих

Двоє людей, підозрювані в організації нападу, були затримані та допитані

28 вересня 2021, 15:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Нігерії бойовики напали на село. Про це повідомляє видання "Обозреватель".

У Нігерії бойовики напали на село: десятки загиблих

Напад на село в Нігерії. Фото з відкритих джерел

Напад стався в нігерійському штаті Кадуна, який знаходиться на північному заході країни. Повідомляється, що пізно ввечері озброєні бойовики атакували село Мадамай.

В результаті інциденту загинули щонайменше три десятки людей, ще семеро отримали поранення різного ступеня тяжкості. За словами комісара держбезпеки, нападники відкрили вогонь у бік військових. В ході інтенсивної перестрілки армії вдалося відбити атаку. Бойовикам довелося відійти.

Двоє людей підозрювані в організації нападу були затримані та допитані.

Крім того, в штаті Кадуна бойовики атакували церкву, розташовану в районі Качія. Був убитий один чоловік і ще кілька серйозно поранені.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Нігерії бойовики викрали пасажирів двох автобусів. Інцидент стався в штаті Екіті Санді Абуту, що на півдні країни. Зловмисники зупинили транспортні засоби та здійснили свої протиправні дії. У поліції розповіли, що точно встановлено викрадення чотирьох осіб. Участь ще трьох десятків пасажирів залишається невідомою. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Афганістані вивішують на вулицях тіла людей. Чотири тіла принесли на площу поліціянти. Одне з них було підвішено до підіймального крана, який припаркували на міській площі. За інформацією представників руху "Талібан", убиті пручалися поліції. Мета "виставки" — наочність покарання для злочинців, якщо вони будуть здійснювати насильницькі дії. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини