Головна Новини Світ Африка У Нігерії озброєна група людей викрала десятки школярів прямо з навчального закладу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нігерії озброєна група людей викрала десятки школярів прямо з навчального закладу

Поліцейські розшукують злочинців

2 вересня 2021, 18:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Нігерії озброєні люди здійснили викрадення дітей. Про це повідомляє видання CNN.

У Нігерії озброєна група людей викрала десятки школярів прямо з навчального закладу

Викрадення школярів в Нігерії. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 1 вересня в нігерійському штаті Замфара. Повідомляється, що група озброєних зловмисників увірвалися в один з навчальних закладів в районі Марадун.

Невідомі скоїли викрадення 73 дітей. На цей момент співробітники правоохоронних органів розшукують злочинців. Влада штату повідомили про закриття всіх початкових середніх шкіл. Робота старших шкіл триває у зв'язку з підготовкою до іспитів.

Відзначається, що кілька днів тому в Нігерії звільнили 91 школяра. Їх сім'ї були змушені заплатити тисячі доларів за звільнення.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Таліби літають Афганістаном на американських вертольотах. Зокрема, над Кандагаром літають UH-60 Black Hawk, якими керують бійці терористичного угрупування. У Мережі з'являються відео з місця подій. На одному з них можна помітити, як до одного з літальних апаратів на металевій мотузці прив'язали тіло людини. Відзначається, що крім бойових повітряних машин, терористам дісталося багато іншого військового спорядження. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що перекладач, який 13 років тому врятував Байдена, не зміг покинути Афганістан. У нього виникли проблеми з отриманням американської візи. Повідомляється, що перекладач, на ім'я Мухамед втратив частину документів. Чоловік намагався покинути територію Афганістану, проте військовослужбовці США не змогли пропустити його сім'ю. Мухамед зізнається, що тепер боїться залишати своє житло і виходити на вулицю. Детальніше про це читайте в нашій статті.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини