Головна Новини Світ Африка У Сомалі розбився пасажирський літак (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сомалі розбився пасажирський літак (ФОТО)

На борту повітряного судна перебувало сорок п'ять пасажирів

21 липня 2021, 13:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сомалі розбився пасажирський літак. Про це повідомляє видання   Goobjoog News.

У Сомалі розбився пасажирський літак (ФОТО)

У Сомалі розбився літак. Фото: telegraf.com.ua

Як стало відомо, літальний апарат вилетів зі столиці Кенії, міста Нейробі й зазнав аварії в районі Гедо при посадці в аеропорту Ель-Вак. За інформацією ЗМІ, на борту повітряного судна перебувало сорок п'ять пасажирів.

Повідомляється, що за попередніми даними, в результаті події ніхто з них не постраждав. На цей момент встановлюється причина аварії літака.

У Мережі з'явилися фото з місця аварії. Як видно на них, турбогвинтовий пасажирський літак знаходиться за межами злітно-посадкової смуги. На машині не видно слідів сильних пошкоджень.

У Сомалі розбився пасажирський літак (ФОТО) - фото 2

Фото: Goobjoog News.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Малі зазнав аварії літак Військово-повітряних сил Франції. Винищувач Mirage 2000 виконував заплановану операцію над африканською територією. Екіпаж літака складався з двох льотчиків. Вони справили катапультування. Повідомляється, що один з них отримав пошкодження. На цей момент встановлюється причина аварії повітряного судна. Постраждалі були евакуйовані за допомогою вертольотів.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що у Швеції розбився літак з парашутистами на борту. Невеликий гвинтовий літальний апарат з дев'ятьма людьми на борту впав на землю незадовго після зльоту. На місце події прибули співробітники рятувальних служб. За інформацією ЗМІ літак впав в місцевості, яка знаходиться у двохстах метрах від злітно-посадкової смуги. Стало відомо кількість загиблих. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини