Головна Новини Світ Африка У столиці Єгипту завалився житловий будинок: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці Єгипту завалився житловий будинок: є загиблі

У Каїрі обвалилася будівля, в якій знаходилися люди

9 вересня 2021, 14:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Єгипті стався обвал житлового будинку. Про це повідомляє видання Al Youm As Sabi.

У столиці Єгипту завалився житловий будинок: є загиблі

Обвалення будівлі в Єгипті. Фото: enca.com

Як стало відомо, інцидент стався у столиці країни вчора, 8 вересня. Повідомляється, що в районі Шубра-ель-Хейм завалилася чотириповерхова будівля.

Зазначається, що жителі багатоповерхівки поспішили покинути будівлю після того, як за кілька годин до трагедії на її фасаді почали утворюватися великі тріщини.

З невідомих причин у будинку залишився адвокат зі своїми колегами. Його фірма розташовувалася на першому поверсі житлового будинку. В результаті події всі вони загинули.

Рятувальникам вдалося витягнути двох ще живих людей з-під завалу, однак від отриманих травм вони померли по дорозі до медичного закладу.

Раніше "Коментарі" інформували, що в Індії на річці зіткнулися два судна. На одному з них знаходилося близько 120 пасажирів. Після зіткнення один із плавзасобів перевернувся і затонув. На місце події поспішили рятувальники та медики. З води дістали близько 40 осіб. Багато хто отримав тілесні ушкодження. Один із врятованих помер від отриманих травм. Також є люди, що вважаються зниклими безвісти.

Також "Коментарі" повідомляли, що в місті Тетово, що у Північній Македонії, палала будівля лікарні, в якій проходили лікування хворі коронавірусною інфекцією. Ліквідацією пожежі займалися близько 30 пожежників. У результаті події загинули мінімум 10 осіб, багато хто отримав поранення різного ступеня тяжкості. За словами міністра охорони здоров'я, число жертв може збільшитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини