Головна Новини Світ Африка У столиці Сомалі підірвали бомбу в громадському місці: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці Сомалі підірвали бомбу в громадському місці: є загиблі (ВІДЕО)

Заклад було популярним у військових

20 серпня 2021, 12:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У столиці Сомалі пролунав вибух. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У столиці Сомалі підірвали бомбу в громадському місці: є загиблі (ВІДЕО)

У Сомалі прогримів вибух в чайній. Фото: shabellemedia.com.

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 19 серпня, в столиці Сомалі — місті Могадішо. Повідомляється, що терорист смертник підірвав бомбу разом з собою неподалік від будівлі штаб-квартири національної розвідки.

Вибух прогримів в чайній, яка була популярним місцем серед військових. В результаті події загинуло, як мінімум п'ять осіб, включаючи смертника і ще 12 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На місце прибули медики, які надавали допомогу і госпіталізували постраждалих. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

У Мережі з'явилися відео з місця інциденту.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Пакистані під час релігійної ходи шиїтів пролунав сильний вибух. Інцидент стався в провінції Пенджаб, що на північному сході країни. В результаті події загинули щонайменше п'ятеро людей. За даними ЗМІ, всього через вибух постраждали 50 осіб. На місце інциденту прибули медики, які доставляли потерпілих в лікарні. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в портовому місті Кісмайо, що в Сомалі, вибухнув автобус, в якому знаходилися гравці футбольного клубу JCCI. Повідомляється, що транспортний засіб прямувало до футбольного стадіону, на якому віце-президент Джубаленда повинен був оголосити змагання між футбольними клубами міст. В результаті події загинула щонайменше одна людина. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини