Головна Новини Світ Африка У Суецькому каналі знову затор: танкер сів на мілину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Суецькому каналі знову затор: танкер сів на мілину

У Суецькому каналі було призупинено рух із півночі на південь

9 вересня 2021, 18:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Суецькому каналі судно сіло на мілину. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Суецькому каналі знову затор: танкер сів на мілину

У Суецькому каналі танкер сів на мілину. Фото: EPA/UPG

Як стало відомо, під час проходження північного конвою суден із Порт-Саїда на 54 кілометрі шляху на мілину сів танкер під прапором Панами. В результаті інциденту в Суецькому каналі було призупинено рух із півночі на південь.

Зараз ведуться роботи по оперативному зняттю судна з мілини й відновленню навігації. У службі навігації заявили, що рух на північній ділянці досі не відновлено. Чотири судна чекають проходу.

Повідомляється, що габарити танкера, який сів на мілину, складають 225 на 32 метри. Він направлявся в Порт-Судан.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на річці в Індії зіткнулися два судна. На борту одного з них знаходилося приблизно 120 пасажирів. Повідомляється, що відразу після зіткнення судно пішло на дно. На місце події поспішили рятувальники. Їм вдалося дістати з води понад 40 осіб. Один із врятованих загинув від отриманих травм. Безвісти зниклими є десятки людей. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що на річці в Перу зіткнулися кілька плавзасобів. Вантажна баржа, яка перевозила нафту, зіткнулася з човном в амазонському регіоні Лорето. У човні перебувало близько 80 осіб, в тому числі 20 дітей. У результаті події загинули понад 10 осіб, багато вважаються зниклими безвісти. Потерпілі отримали поранення і були госпіталізовані. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини