Головна Новини Світ Європа У румунських Карпатах на українських туристів напав ведмідь: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У румунських Карпатах на українських туристів напав ведмідь: є постраждалі

Двоє українців постраждали у румунських Карпатах

7 грудня 2021, 17:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Румунії ведмідь напав на туристів з України. Про це пише видання Ziarulprahova.

У румунських Карпатах на українських туристів напав ведмідь: є постраждалі

Ведмідь. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в районі замку Пелеш, який знаходиться неподалік міста Сінаю в Румунії. Повідомляється, що ведмедиця напала на громадян України, злякавшись вибухів петард, які використали туристи.

На місце подій прибула оперативна бригада. Нею були виявлені 28-річний чоловік та 32-річна жінка. Українці отримали поранення рук та ніг.

Влада міста Синаю заявила, що українці постраждали не внаслідок нападу звіра, який захищав своє дитинча, а намагаючись втекти від нього. Туристи поранилися колючим дротом, переліз через паркан. Потерпілих доправили до медичного закладу.

Як пише ЗМІ, після дзвінка служби екстреної допомоги 112, бригада жандармерії Прахова оточила територію, де люди зазнали нападу. Вони охороняли периметр та інформували людей, що перебувають у цьому районі, про потенційну небезпеку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Узбекистані пролунав потужний вибух у торговому центрі. Вибухом було частково знищено будівлю. Після цього утворилося загоряння. Внаслідок події загинули двоє людей і ще кілька громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалих було госпіталізовано. Наразі встановлюються всі обставини трагедії.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у французькому муніципалітеті Санарі-сюр-Мер стався вибух у житловій будівлі. Внаслідок інциденту стався частковий обвал будинку і під його завалами опинилися кілька громадян. На цей момент встановлюватимуть точну кількість потерпілих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини