Головна Новини Світ Африка В Алжирі лісові пожежі забирають все більше життів: в країні оголосили траур
commentss НОВИНИ Всі новини

В Алжирі лісові пожежі забирають все більше життів: в країні оголосили траур

Уряд країни залучив до боротьби зі стихією армію

11 серпня 2021, 20:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Алжирі вирують лісові пожежі. Про це повідомляє видання Reuters.

В Алжирі лісові пожежі забирають все більше життів: в країні оголосили траур

Пожежі в Алжирі. Фото: REUTERS / Abdelaziz Boumzar

Як стало відомо, число жертв через загорянь зросла до 65. Повідомляється, що уряд країни залучив до боротьби зі стихією армію. Найсильніші пожежі були зафіксовані в гірській місцевості Кабілія.

Відзначається, що з 65 загиблих 28 були військовослужбовцями. Ще 12 отримали сильні опіки та були доставлені в медичні установи.

Президент країни оголосив триденний траур у зв'язку із загибеллю людей. Були припинені всі заходи, що не пов'язані з пожежами.

У Мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що полум'я охопило ліси, як мінімум в 16 провінціях Північної Африки. Повідомляється, що в Алжирі стихія забрала життя десятків людей. У число загиблих потрапили та військові, які загинули рятуючи місцевих жителів від вогню. Деякі громадяни самостійно намагаються боротися зі стихією. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що доки одна частина Туреччини страждає від пожеж, в іншій повені знищують все на своєму шляху. Негода вирує на північ країни. Через проливні дощі в декількох провінціях почали утворюватися масштабні повені. Також через зливи в деяких населених пунктах зійшли зсуви, які привели до обвалення будинків. Водою забирає автомобілі місцевих жителів. Повідомляється, що провінція Бартин постраждала найсильніше від стихії. Одна жінка була оголошена зниклою безвісти. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини