Головна Новини Світ Африка У Єгипті кобра вбила всіх пасажирів мікроавтобуса (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єгипті кобра вбила всіх пасажирів мікроавтобуса (ФОТО)

Отруйна змія атакувала всіх пасажирів і водія

12 серпня 2021, 13:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Єгипті змія вбила людей, які перебували з нею в автомобілі. Про це повідомляє видання Arab News.

У Єгипті кобра вбила всіх пасажирів мікроавтобуса (ФОТО)

У Єгипті кобра напала на людей. Фото: Youm7

Як стало відомо, інцидент стався на півночі країни. Повідомляється, що співвласник мікроавтобуса попросив водія перевезти кобру з міста Олександрія в Кафр-еш-Шейх. Водій поставив коробку з нею в багажник транспортного засобу і відправився в дорогу. Незабаром в автомобіль підсіли ще чотири людини. Всі вони були членами однієї сім'ї.

Під час поїздки кобра виповзла з ящика і проповзла під сидіннями в салон мікроавтобуса. Там вона атакувала всіх пасажирів і водія. Усі вони загинули. Після цього некерований транспортний засіб врізався в бетонну огорожу.

Після зупинки автомобіля кобра спробувала втекти, але очевидці події вбили її.

У Єгипті кобра вбила всіх пасажирів мікроавтобуса (ФОТО) - фото 2

Фото: Youm7

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Індії слон затоптав до смерті місцевого жителя. Інцидент стався, коли тварини переходили через дорогу. Люди поступилися дорогою і зупинилася, щоб подивитися на них. Деякі почали дражнити слонів. В результаті одна тварина відокремилася від стада і попрямувала в бік людей. Натовп почав тікати, але один чоловік спіткнувся і впав. У цей момент слон і напав на нього. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Бразилії акула відкусила місцевому жителю руку по лікоть. Повідомляється, що в цей день чоловік відпочивав на пляжі разом зі своїми приятелями й у якийсь момент відлучився, щоб справити нужду. На пляжі не було туалетів і тому він вирішив зробити це в океані. У цей момент на чоловіка і напав хижак. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гість

12 серпня 2021, 13:11

Як завжди, люди дУрні, а винна тварина.


Новини