Головна Новини Світ Азія Диктатор Кім Чен Ин заборонив самогубство в Північній Кореї
commentss НОВИНИ Всі новини

Диктатор Кім Чен Ин заборонив самогубство в Північній Кореї

Лідер КНДР Кім Чен Ин вважає, що самогубства - це "зрада соціалізму", тому він вирішив їх заборонити.

8 червня 2023, 15:07
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин видав секретний наказ який забороняє самогубства в КНДР. Диктатор пояснив причину таких кроків тим, що самогубство є "зрадою соціалізму". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Mirror.

Диктатор Кім Чен Ин заборонив самогубство в Північній Кореї

Лідер КНДР Кім Чен Ин. Фото з відкритих джерел

Нещодавно спецслужби Південної Кореї з'ясували, що у Північній Кореї на 40% зросла кількість самогубств у порівнянні з минулими роками.

"У Північній Кореї існує багато внутрішніх факторів через складне життя людей", — заявив представник національної розвідувальної служби Південної Кореї.

Спецслужби Південної Кореї вказують, що попри заборону на самогубства жителі КНДР все одно їх вчиняють. Одним з головних факторів суїцидів називають голод у країні.

"Більшість самогубств були спричинені гострою бідністю та голодом, тому зараз ніхто не може придумати контрзаходу", — заявили розвідувальні служби Південної Кореї.

Під час виступу він поділився одним з жахливих випадків, які стались у Північній Кореї. За його словами у місті Хесан 10-річний хлопчик та його бабуся вчинили самогубство після того, як батьки хлопчика померли з голоду. Вони з’їли щурячу отруту.

Причиною голоду в країні є продовольча криза, яка призвела до росту ціна на кукурудзу, рис та інші продукти, що отримувала КНДР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що спецслужби Південної Кореї розкрили деякі секрети Кім Чен Ина. Виявилось, що поки населення КНДР потерпає від голоду, вага диктатора росте.

Також "Коментарі" писали про безжальний режим Кім Чен Ина. У Північній Кореї відбулось шокуюче покарання для дворічної дитини



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини