Головна Новини Світ Азія Індія попереджає Путіна: це суперечить фундаментальним принципам
commentss НОВИНИ Всі новини

Індія попереджає Путіна: це суперечить фундаментальним принципам

Індія та Китай офіційно підтримують територіальну цілісність України.

26 жовтня 2022, 22:04 comments1712
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Індії Раджнатх Сінгх застеріг свого російського колегу Сергія Шойгу від використання ядерної зброї у війні з Україною. Про це Сінгх написав на своїй сторінці в Twitter.

Індія попереджає Путіна: це суперечить фундаментальним принципам

Міністр оборони Індії Раджнатх Сінгх. Фото з відкритих джерел

Раджнатх Сінгх підкреслив, що ця ядерна зброя не може бути використана "жодною зі сторін" у цій війні і що конфлікт має бути вирішений шляхом дипломатії та діалогу.

"Використання до такого типу зброї суперечить основним принципам гуманності", — повідомив Сінгх.

26 жовтня Шойгу провів телефонну розмову з китайським міністром оборони Вей Фенхе. За даними Reuters росіянин розповідав своєму колезі про українську "брудну бомбу", яку нібито має використати Україна. Попри такі звинувачення від російських представників ні США, ні, Франція, чи Велика Британія не вірить у слова Шойгу.

Індія та Китай мають тісні економічні відносини з Росією, але попри це, обидві країни закликають зупинити війну. Про це їх представники заявили 25 вересня під час Генеральної асамблеї ООН.

Міністр закордонних справ КНР Ван І поспілкувався з главою МЗС України Дмитром Кулебою та запевнив, що Пекін виступає за повагу "територіальної цілісності всіх країн".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що індійський прем'єр-міністр повідомив Путіна, що зараз не час для війни. Така заява прозвучала при особистій зустрічі з Путіним на саміті ШОС, що проходив в Узбекистані.

Також "Коментарі" писали про небезпеку з боку Китаю, адже ця країна має широку мережу шпигунів. США з нею бореться та викриває шпигунів, тоді як Німеччина все більш залежна від Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини