Головна Новини Світ Азія Камери зафіксували, як Кім Чен Ин плаче під час промови до жінок (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Камери зафіксували, як Кім Чен Ин плаче під час промови до жінок (ВІДЕО)

Диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин виголошуючи промову з закликом до жінок не стримав сліз.

5 грудня 2023, 14:35 comments1231
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин розридався виголошуючи промову про обов’язок жінок народжувати більше дітей. Разом з диктатором КНДР також плакало багато присутні у залі під час його виступу.

Камери зафіксували, як Кім Чен Ин плаче під час промови до жінок (ВІДЕО)

Кім Чен Ин плаче під час промови до жінок. Фото з відкритих джерел

Кім Чен Ин виступив зі зверненням до жінок під час Національної зустрічі матерів у Пхеньяні. У промові лідер КНДР закликав жінок Північної Кореї народжувати більше дітей і виховувати в них любов до авторитарної держави. Багато присутніх на заході плакали разом з Кім Чен Ином.

"Зупинити падіння народжуваності та забезпечити хороший догляд за дітьми та освіту — це всі наші сімейні справи, які ми повинні вирішувати разом з нашими матерями", — сказав Кім Чен Ин, який ймовірно має трьох дітей.

Переглянути відео з промовою Кім Чен Ина у якій він плаче можна нижче:

Північнокорейський диктатор розповів жінкам, що їхнім "основним революційним завданням" є прищеплення "соціалістичних чеснот" нащадкам, а також лояльність до правлячої партії.

"Якщо мати не стане комуністкою, їй неможливо виховати своїх синів і дочок як комуністів і перетворити членів своєї сім’ї на революціонерів", — заявив Кім Чен Ин.

Згідно з даними Фонду народонаселення ООН рівень народжуваності в Північній Кореї у 2020 році перебував на рівні 1,8 дитини на жінку, тоді як у 1960 роках цей показник перевищував 4 дітей. Організація вказує, що значне уповільнення росту населення спостерігалось у 1990-х роках через великий голод в країні, який вбив сотні тисяч людей.

Як наслідок КНДР запровадила спеціальні пільги для сімей з трьома і більше дітьми: пільгове житло, державні субсидії, безкоштовне харчування, ліки та інше.

Цікаво, що Кім Чен Ин не вперше плаче на публіці. У 2020 році лідер КНДР пролив сльозу, коли просив рідкісні вибачення за те, що не зміг привести країну до економічного росту в часи пандемії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кім Чен Ин пригрозив війною. Північна Корея назвала умову для початку агресивних дій.

Також "Коментарі" писали про Північну Корею, яка перше за 60 років зробила рідкісну згадку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини