Головна Новини Світ Азія Корейський диктатор надсилає зброю Путіну: що отримує натомість
commentss НОВИНИ Всі новини

Корейський диктатор надсилає зброю Путіну: що отримує натомість

Кім Чен Ин отримав предмети розкоші в обмін на зброю для Росії, стверджує ресурс Chosun.

17 лютого 2023, 18:15 comments2167
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В кінці року посилились підозри, що Північна Корея відправляє зброю до Росії. Ці підозри підтвердив американський чиновник, який заявив, що КНДР надає зброю для ПВК Вагнера. Тепер же в ЗМІ потрапила інформація про те, що отримав Кім Чен Ин натомість. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Chosun.

Корейський диктатор надсилає зброю Путіну: що отримує натомість

Корейський диктатор Кім Чен Ин на коні. Фото з відкритих джерел

За даними видання корейський диктатор отримав від Путіна предмети розкоші, зокрема і коней породи орловський рисак. Саме ці орловських рисистих коней Кім Чен Ин дарував чиновникам, а також використав під час параду в Пхеньяні.

Білі коні несуть потужний символізм у Північній Кореї, і Кім і його дружина позували верхи на них на фоні горі Пекту.

"Рух потягів між Росією та Північною Кореєю відновився в листопаді минулого року після дворічного припинення, і першими речами, які імпортувалися, були предмети розкоші для сім’ї Кім Чен Ина та високопоставлених чиновників, а не речі для повсякденних потреб для людей", — повідомляє анонімний чиновник для видання Chosun.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США та Південна Корея планують провести спільні військові навчання через постійні загрози з боку КНДР, яка минулого року здійснила рекордну кількість запусків балістичних ракет. До військових навчань критично віднеслись у Міністерстві закордонних справ Північної Кореї та пригрозили військовими діями.

Також "Коментарі" писали про професора економіки Бременського університету Міхаеля Рохліца, який заявив, що економіка Російської Федерації падає до рівня Північної Кореї через залежність від Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини