Головна Новини Світ Азія Міг переплутати з козою: в Індії леопард вбив жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Міг переплутати з козою: в Індії леопард вбив жінку

В індійському штаті Гуджарат зниклу безвісти жінку знайшли мертвою

26 листопада 2021, 19:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії леопард напав на місцеву мешканку. Про це пише видання Times of India.

Міг переплутати з козою: в Індії леопард вбив жінку

Леопард. Фото: Pixabay

Інцидент стався неподалік міста Чхота Удайпур, що в індійському штаті Гуджарат. Як стало відомо, 70-річна жінка вирушила на випас худоби і не повернулася.

На пошуки зниклої безвісти місцевої мешканки вирушили її родичі. Якоїсь миті вони виявили понівечені останки людського тіла. Як виявилося, загиблою була зникла жінка.

На трупі виднілися рвані рани. Як пише видання, жінку атакував леопард. Імовірно звір міг переплутати жінку з козою чи іншою твариною.

Представник лісового відомства розповів, що для затримання хижака вже встановили кілька клітин. Запущено процедуру виплати компенсації сім'ї загиблої відповідно до індійського законодавства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Мексиці під час маршу феміністок невідомі відкрили вогонь. Жертвами стрілянини стали троє людей. Поліціянти, які прибули на місце подій, вже почали розслідування інциденту. Місцевим мешканцям поки що не рекомендують відвідувати центральну частину міста. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" писало про те, що біля берегів Домінікани перекинувся човен. На її борту були нелегальні мігранти, які прямували Пуерто-Ріко. Рятувальникам вдалося витягти з води понад два десятки людей, однак деяким не вдалося врятуватися. Внаслідок трагедії загинули вісім громадян. За попередніми даними, причиною аварії могли стати погані погодні умови. Докладно про це читайте в нашому матеріалі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини