Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Мексиці на марші феміністок убили трьох людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці на марші феміністок убили трьох людей

Під час маршу феміністок невідомі відкрили вогонь

26 листопада 2021, 18:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

У Мексиці посеред вулиці сталася стрілянина. Про це пише видання Associated Press.

У Мексиці на марші феміністок убили трьох людей

Стрілянина в Мексиці. Фото з відкритих джерел

Пригода сталася вчора, 25 листопада, у мексиканському місті Гуаймас (штат Сонора). Повідомляється, що під час маршу феміністок біля будівлі мерії невідомі зловмисники розпочали стрілянину з вогнепальної зброї.

Внаслідок події смертельні поранення отримали троє громадян (двоє чоловіків та одна жінка). За даними ЗМІ, чоловіки були охоронцями мера міста, а жінка була учасником акції.

Марш феміністок був одним із серії протестів у мексиканських містах, які спрямовані на засудження насильства щодо жінок.

На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту. Місцевим жителям рекомендують поки що уникати відвідування центру міста.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що біля берегів Домінікани зазнав аварії човен з мігрантами. Інцидент стався на східному узбережжі країни. Повідомляється, що човен з нелегальними мігрантами прямував до Пуерто-Ріко, проте зазнав аварії і перекинувся. Внаслідок пригоди загинули щонайменше шестеро людей. Повідомляється, що оскільки точна кількість пасажирів човна невідома, то рятувальники припускають, що кількість жертв може зрости.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Афганістані під час вибуху загинули малолітні люди. Група дітей виявила вибуховий пристрій на околиці одного з афганських міст. Хлопчаки хотіли продати міну у населеному пункті, проте під час транспортування вона здетонувала. Докладно про це читайте в нашій статті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини