Головна Новини Світ Азія На Японію обрушився потужний тайфун: людей евакуюють
commentss НОВИНИ Всі новини

На Японію обрушився потужний тайфун: людей евакуюють

Громадян попереджають про можливі зсуви і повені

18 вересня 2021, 17:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Японії вирує потужний тайфун, який викликав проливні дощі та сильні вітри. Про це повідомляє видання NHK World Japan.

На Японію обрушився потужний тайфун: людей евакуюють

Тайфун Чанту обрушився на Японію. Фото: AA.com

Як стало відомо, тайфун Чанту обрушився на узбережжя японського острова Кюсю. Повідомляється, що стихія продовжує рух у східному напрямку.

На цей час наказ про евакуацію отримали вже кілька сотень людей, які проживають у небезпечних районах. Громадян попереджають про можливі зсуви та повені.

У центральних районах Японії були скасовані близько трьох сотень авіарейсів. На деяких маршрутах суперекспресу "Сінкансен" і місцевих залізничних лініях призупинено рух.

Фахівці очікують, що вже завтра сила тайфуну повинна зменшитися.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на острові Суваносе в Японії, де проживають близько ста осіб, відбулося виверження вулкана. Був оголошений третій рівень небезпеки. Це означає, що до гори не можна наближатися більш ніж на два кілометри. Фахівці попередили про можливі викиди каміння у повітря. У кратері вулкана відбулися множинні вибухи. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що штормове море у Франції вбиває людей. Сильні хвилі відносять людей на глибину. Співробітники рятувальної служби одного з міст намагалися врятувати 12 осіб, але на берег вдалося витягнути тільки сімох. Ще кілька людей загинуло на пляжі Лекат. У регіоні було оголошено тривогу. Рятувальники закликають громадян не заходити у воду під час негоди. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини