Головна Новини Світ Азія Небезпечний інцидент на кордоні між двома Кореями: пролунали постріли
commentss НОВИНИ Всі новини

Небезпечний інцидент на кордоні між двома Кореями: пролунали постріли

На кордоні КНДР та Південної Кореї відбулась стрілянина через північнокорейських військових, які перетнули демаркаційну лінію.

11 червня 2024, 11:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Близько 20 солдатів КНДР перетнули сухопутний кордон між двома Кореями. Через порушення кордону військові Південної Кореї відкрили попереджувальний вогонь змусивши північнокорейських солдатів повернутись в КНДР. 

Небезпечний інцидент на кордоні між двома Кореями: пролунали постріли

Військові поблизу демаркаційної лінії між Кореями. Фото з відкритих джерел

Об'єднаний комітет начальників штабів Південної Кореї (JCS) повідомив, що 9 червня близько 20 північнокорейських солдатів перетнули військову демаркаційну лінію та зайшли на територію підконтрольну Сеулу. Після попередження та стрільби південнокорейських військових порушники "негайно відійшли на північ".

Речник JCS полковник Лі Сон Чжун сказав, що, за їхньою оцінкою, солдати, які виконували невизначене завдання всередині демаркаційної лінії, не мали наміру навмисно зайти на територію Південної Кореї, враховуючи, що вони повернулися одразу після попереджувальних пострілів.

Інцидент на кордоні між двома Кореями стався через кілька годин, як південнокорейські війська відновили трансляцію пропагандистських повідомлень проти режиму КНДР з потужних гучномовців.

Таке рішення було прийнято Південною Корею через постійні атаки повітряними кулями зі сміттям з боку Північної Кореї. З суботи на неділю КНДР запустили близько 300 таких куль наповнених сміттям, гноєм та іншим непотребом. Наступного дня Північна Корея атакувала ще 310 кулями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський урядовий літак здійснив політ до КНДР, ймовірно, готуючись до візиту Путіна.

Також "Коментарі" писали про жорстокий суд, який відбувся над підлітками у Північній Кореї. Виявилось, що їх покарали за прослуховування музики південнокорейських артистів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини