Головна Новини Світ Азія Прем’єр-міністр Вірменії відреагував на військові дії Азербайджану
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем’єр-міністр Вірменії відреагував на військові дії Азербайджану

З'явилась реакція лідера Вірменії Нікола Пашиняна на початок "антитерористичної операції" Азербайджану в Нагірному Карабасі.

19 вересня 2023, 16:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що Єреван не буде брати участі у військових діях, які розпочала армія Азербайджану у Нагірному Карабасі.

Прем’єр-міністр Вірменії відреагував на військові дії Азербайджану

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян. Фото з відкритих джерел

Лідер Вірменії Нікол Пашинян відреагував на оголошення Азербайджаном 19 вересня "антитерористичної операції" в Нагірному Карабасі.

"Вірменія не бере участі у військових діях, і хочу ще раз зазначити, що Республіка Вірменія не має армії в Нагірному Карабаху. Нині ми не будемо робити жодних необдуманих дій", — сказав Нікол Пашинян.

Нагадаємо, що Азербайджан стверджує про вірменські сили атакували артилерійським вогнем позиції азербайджанських військових у Нагірному Карабасі. Як наслідок Міністерство оборони Азербайджану оголосила про початок бойових дій. Азербайджан стверджує, що використовує високоточне озброєння для ураження військових цілей, однак в мережі публікують фото влучань по цивільних будинкам поблизу міста Степанакерт.

У Міноборони Вірменії назвали такі заяви дезінформацією та завили, що не мають військових формувань у Нагірному Карабасі. Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян звернувся до Ради безпеки ООН та російських миротворців, аби зупинити конфліктну ситуацію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця МЗС РФ Марія Захарова відповіла на заклик Вірменії використати російських миротворців, щоб спинити військові дії Азербайджану. За її словами Вірменія сама офіційно визнає, що Нагірний Карабах — це територія Азербайджану.

Також "Коментарі" писали, що Вірменія оголосила про військові навчання з США на своїй території. На такі дії відреагували у Москві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини