Головна Новини Світ Азія Reuters: ОАЕ припиняють видачу віз громадянам мусульманських держав з метою безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Reuters: ОАЕ припиняють видачу віз громадянам мусульманських держав з метою безпеки

Про це повідомляє джерело агентства

25 листопада 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

Об'єднані Арабські Емірати припинили видачу нових віз громадянам 13 країн з переважно мусульманським населенням, включаючи Іран, Сирію, Афганістан і Пакистан. Про це повідомляє Reuters.

Reuters: ОАЕ припиняють видачу віз громадянам мусульманських держав з метою безпеки

Фото: из открытых источников

Джерело Reuters повідомляє, що візи тимчасово недоступні для афганців, пакистанців і громадян декількох інших країн з міркувань безпеки. У документі, розісланому деяким спеціалізованим компаніям, згадується імміграційний циркуляр, який набрав чинності 18 листопада.

У документі говориться, що приймання заявок на нову роботу і гостьові візи було припинено для громадян 13 країн, включаючи Сомалі, Лівію та Ємен. Заборона поширюється також на жителів Алжиру, Кенії, Іраку, Лівану, Тунісу і Туреччини, говориться в повідомленні. Федеральне управління з питань громадянства ОАЕ не дало жодних коментарів, коли з ним зв'язалися Reuters.

Нагадаємо, сьогодні президент Туреччини закликав боротися з ісламофобією на Заході.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в результаті вибуху були поранені щонайменше двоє людей під час нападу на немусульманське кладовище в Джидді (Саудівська Аравія), під час церемонії, організованої французьким консульством з нагоди Дня пам'яті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини