Головна Новини Світ Азія Сестра Кім Чен Ина звинувачує Україну у «безрозсудній ядерній мрії»
commentss НОВИНИ Всі новини

Сестра Кім Чен Ина звинувачує Україну у «безрозсудній ядерній мрії»

Кім Йо Чен, сестра Кім Чен Ина вважає, що Україна може становити небезпеку, якщо отримає ядерну зброю.

3 квітня 2023, 13:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сестра лідера Північної Кореї Кім Йо Чен звинуватила Україну в бажанні розмістити на своїй території ядерну зброю від Сполучених штатів. Вона вважає, що такі дії можуть призвести до самознищення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центральну державну агенцію Кореї (KCNA).

Сестра Кім Чен Ина звинувачує Україну у «безрозсудній ядерній мрії»

Кім Йо Чен. Фото з відкритих джерел

Звинувачення від Кім Йо Чен пролунали після того, як на сайті президента з'явилась петиція про необхідність розмістити ядерну зброю США на території України. Петиція виникла 30 березня та станом на 3 квітня назбирала 1000 голосів з необхідних 25 тис.

Сестра Кім Чен Ина є заступником директора департаменту Центрального комітету Трудової партії Кореї (ТПК) та 1 квітня оприлюднила заяву під назвою "Безрозсудна ядерна мрія запрошує до самознищення".

Кім Йо Чен називає петицію завісою громадського волевиявлення за яким криються політичні інтриги Володимира Зеленського.

"Українська влада, охоплена невиліковною манією величі, здатною перемогти Росію, накликає ядерну катастрофу, що загрожує її існуванню, не маючи елементарної свідомості передбачення та будь-якої здатності впоратися з її наслідками", — критикує Кім Йо Чен.

При цьому Кім Йо Чен не надала жодних доказів на підтримку своєї теорії. Окрім того, слід зазначити, що Північна Корея та Москва на тлі все більшої ізоляції починають тісніше співпрацювати. КНДР підтримує позицію Росії щодо вторгнення в Україну, тоді як значна більшість членів ООН засудили російську агресію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський генерал відповів, чи могла б Україна встояти у війні без допомоги США.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія планує створити флот підводних човнів, які зможуть нести ядерні суперторпеди "Посейдон".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

3 квітня 2023, 13:42

А де ця шльо*дра взяла, що Україна бажає розмістити ядерну зброю? Що ця потв0ра вживає?


Новини