Головна Новини Світ Азія "Спостерігаємо за побічними ефектами" - Південна Корея не поспішає з вакцинацією
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спостерігаємо за побічними ефектами" - Південна Корея не поспішає з вакцинацією

МОЗ Південної Кореї заявив, що спостерігатиме за побічними ефектами перед вакцинацією

8 грудня 2020, 14:35
Поділіться публікацією:

Південна Корея заявила у вівторок, що підписала угоду про постачання вакцин проти коронавірусу для 44 мільйонів осіб в наступному році, але не поспішатиме з вакцинацією, щоб дати більше часу для спостереження за потенційними побічними ефектами. Про це пише Reuters.

"Спостерігаємо за побічними ефектами" - Південна Корея не поспішає з вакцинацією

Такий обережний підхід обумовлений тим, що країна з майже 52 мільйонами жителів бореться з коронавірусом, який, за словами органів охорони здоров'я, загрожує знищити медичну систему.

Уряд Південній Кореї домовилося про закупівлю по 20 мільйонів доз в AstraZeneca Plc, Pfizer Inc і Moderna Inc., а також ще 4 мільйони доз у Johnson & Johnson's Janssen — всього цього достатньо, щоб охопити до 34 мільйонів людей, сказав міністр охорони здоров'я Пак Нунг-ху на брифінгу. Він додав, що додаткові дози для 10 мільйонів осіб будуть закуплені в рамках глобального проекту вакцинації Всесвітньої організації охорони здоров'я, відомого як COVAX.

Нагадаємо, Великобританія почала впровадження вакцини Pfizer проти COVID-19 у вівторок, а Сполучені Штати та Індія приступили до оглядів деяких вакцин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що адміністрація Трампа відмовилася від покупки ще 100 мільйонів доз вакцини Pfizer, поки компанія не виконає зобов'язання по інших міжнародним договорам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

I`am

8 грудня 2020, 15:21

Так если хорошо подождать, то и вообще вакцинироваться не надо будет: все переболеют или умрут :)


Новини