Головна Новини Світ Азія Стало відомо, чи торкнеться локдаун у Туреччині українських туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи торкнеться локдаун у Туреччині українських туристів

Обмеження в країні будуть діяти до 17 травня

27 квітня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

Повний локдаун у Туреччині, який влада впровадила до 17 травня, не буде стосуватися туристів з України. Вони зможуть вільно пересуватися країною і відвідувати визначні пам'ятки. Про це розповів Олександр Ткаченко, міністр культури та інформаційної політики, пише видання "РБК-Україна".

Стало відомо, чи торкнеться локдаун у Туреччині українських туристів

Локдаун у Туреччині - фото з відкритих джерел

За його словами, введені карантинні обмеження не стосуватимуться туристів, які запланували відпочинок у Туреччині із проживанням у готелях. 

"Готелі тут проходять відповідну сертифікацію, отже подорожі є безпечними. Прогулянки поза територією готелю для туристів також є доступними. Можна спокійно пересуватися країною і без великого скупчення людей відвідувати визначні пам'ятки", — повідомив Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, що у зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусного захворювання й погіршенням епідемічної ситуації влада Туреччини прийняли рішення ввести повний локдаун на території країни. Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган у телезверненні. Обмеження почнуть діяти з 19:00 29 квітня до 05:00 17 травня. Президент звернувся до громадян із закликом суворо дотримуватися карантинних заходів, щоб якомога швидше взяти ситуацію з поширенням коронавірусного захворювання під контроль.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що Реджеп Тайїп Ердоган розкритикував заяву американського президента Джо Байдена про геноцид вірмен в Османській імперії у 1915-1923 роках. За словами турецького президента, Байдену слід "подивитися у дзеркало", перш ніж звинувачувати турецьку державу у геноциді.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини