Головна Новини Світ Азія Туреччина послабила карантинні заходи через нові дані про коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина послабила карантинні заходи через нові дані про коронавірус

У МОЗ додали, що орієнтуються на міжнародні дослідження про коронавірус

8 грудня 2020, 16:47
Поділіться публікацією:

МОЗ Туреччини послабив карантинні обмеження. Країна прийняла рішення, засноване на нових дослідженнях і отриманих даних Центру з контролю і профілактики захворювань (CDC) і Європейського центру з контролю і профілактиці захворювань (ECDC). Про це повідомляє турецьке видання NTV.

Туреччина послабила карантинні заходи через нові дані про коронавірус

Міністерство охорони здоров'я скоротило період карантину при контакті з зараженим з 14 днів до 10 днів і додало можливість повного припинення ізоляції в кінці 7-го дня за результатами тесту ПЛР. У МОЗ додали, що орієнтуються на міжнародні дослідження.

"У боротьбі з епідемією ми діємо відповідно до рекомендацій Наукового комітету. Єдиний пріоритет всіх наших рішень — здоров'я наших громадян", — йдеться в заяві.

Нагадаємо, сьогодні, 8 грудня, Туреччина закликала ЄС "до здорового глузду" перед самітом в Брюсселі. Раніше стало відомо, що Туреччина не поступиться у своїй суперечці з Грецією і Кіпром щодо морських претензій в східному Середземномор'ї.

Вчора президент Реджеп Тайїп Ердоган направив відеозвернення учасникам саміту, організованого Міжнародною інвестиційною асоціацією, запросивши їх інвестувати в Туреччину.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини