Головна Новини Світ Азія У Бангладеш за загадкових обставин загинули українські моряки - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бангладеш за загадкових обставин загинули українські моряки - ЗМІ

Двоє українців один за одним померли без видимих причин і хвороб

3 жовтня 2021, 18:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські моряки загинули в порту Бангладеш. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Бангладеш за загадкових обставин загинули українські моряки - ЗМІ

У Бангладеш загинули українські моряки. Фото: okcupid.com

Як стало відомо, інцидент стався 30 вересня на борту суховантажу AP ASTAREA, який причалив до порту Чіттагонг. Двоє українців один за одним померли без видимих причин і хвороб.

Ймовірною причиною загибелі одного з них медики вважають серцевий напад. Зазначається, що у померлих не було ніяких симптомів коронавірусної інфекції.

Суховантаж AP ASTAREA йшов під прапором Маршаллових островів і знаходився у порту з 19 вересня. Зараз встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Малі миротворці ООН підірвалися на саморобному вибуховому пристрої. У результаті події одна людина загинула і ще четверо отримали поранення різного ступеня тяжкості. Тепер залишається невідомим, громадянином якої країни був загиблий.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на Канарах утворився новий осередок виверження вулкана. Розпечена порода почала витікати зі ще одного жерла, а в небо почав підійматися густий чорний дим. Влада рекомендує місцевим жителям менше знаходиться на відкритому повітрі. Дітей і літніх людей просять не виходити з будинків. Водночас у кількох районах, які розташовані біля вулкана, був скасований наказ залишатися вдома, оскільки показники повітря там покращилися. Зараз у результаті виверження знищені кілька сотень будинків. Громадяни, які проживають у небезпечних районах, були змушені евакуюватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини