Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Колумбії в аеропорту вибухнуло кілька бомб: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Колумбії в аеропорту вибухнуло кілька бомб: є загиблі

В аеропорту міста Кукута вибухнули бомби

14 грудня 2021, 17:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Колумбії пролунало кілька вибухів в аеропорту. Про це пише видання El Tiempo.

У Колумбії в аеропорту вибухнуло кілька бомб: є загиблі

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент трапився в аеропорту колумбійського міста Кукута. Повідомляється, що біля злітно-посадкової смуги помітили невідомого з бомбою.

Як пише ЗМІ, чоловік намагався перетнути огорожу, що обмежує територію аеропорту, і під час цього пристрій здетонував. Порушник загинув дома.

Після цього силовики вирішили перевірити територію щодо наявності інших вибухових пристроїв. Повідомляється, що фахівцям вдалося виявити бомбу у валізі, проте під час цього вона вибухнула. Внаслідок події загинули двоє людей.

El Tiempo пише, що міністр оборони країни кваліфікував те, що сталося як тероризм.

Наразі встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що  у Таїланді сталася авіакатастрофа. У межах одного з міст впав вертоліт із двома членами екіпажу на борту. Відомо, що гвинтокрила машина належала військовим, а пригода сталася під час виконання тренувального польоту. Внаслідок авіакатастрофи ніхто не вижив. Наразі встановлюються причини аварії. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Бразилії лютує негода. Вулиці деяких міст перетворилися на річки. Це сталося після потужних злив, через які утворилися масштабні повені. Люди, які проживають у небезпечних районах, були змушені залишати свої будинки та евакуюватися. Наразі відомо, про сімох загиблих через стихію. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини