Головна Новини Світ Азія У Пакистані вибухнув автомобіль із журналістом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пакистані вибухнув автомобіль із журналістом

Вибуховий пристрій спрацював, коли чоловік перебував за кермом

11 жовтня 2021, 17:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Пакистані вибухнув автомобіль із журналістом. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Пакистані вибухнув автомобіль із журналістом

Вибух автомобіля з журналістом в Пакистані. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався в пакистанському місті Хаб, що на півдні країни. Повідомляється, що вчора, 10 жовтня, був убитий журналіст.

Як стало відомо, зловмисники встановили вибуховий пристрій під сидінням автомобіля. Він спрацював, коли чоловік був за кермом.

Потерпілий отримав серйозні поранення і був госпіталізований прибулими на місце події медиками. Від отриманих травм журналіст помер у стінах медичного закладу.

Повідомляється, що відповідальність за вбивство взяла на себе сепаратистська організація Визвольна армія Белуджистану. Зараз співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в мексиканському місті Сакатекас зловмисники вбили поліцейських  Напад стався прямо посеред вулиці, неподалік від стадіону, на якому проходив футбольний турнір дитячих команд. Невідомі вбили чотирьох правоохоронців, а потім зникли з місця подій. Тепер співробітники правоохоронних органів встановлюють мотиви нападу і розшукують підозрюваних.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Китаї потужні зливи призвели до масштабних повеней. Через стихію, що розбушувалася, жителі небезпечних районів були змушені покинути свої будинки. Зараз повені знищили близько 17 тисяч будинків. Загинули кілька людей. Всі вони були співробітниками поліції. Заначається, що дощі ускладнюють проведення пошукових і рятувальних робіт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини