Головна Новини Світ Азія У Тайвані сталася залізнична катастрофа: загинуло півсотні людей (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тайвані сталася залізнична катастрофа: загинуло півсотні людей (ФОТО)

Вперше за 40 років в Тайвані сталася серйозна залізнична аварія

3 квітня 2021, 09:00
Поділіться публікацією:

На острові Тайвань, що в східній Азії, сталася аварія пасажирського поїзда в результаті якої загинули та сильно травмувалися люди. Про це інформує видання NYPost.

У Тайвані сталася залізнична катастрофа: загинуло півсотні людей (ФОТО)

У Тайвані поїзд зійшов з рейок - фото: NYPost

 

Так, за інформацією джерела, поїзд зійшов з рейок перед самим виїздом з тунелю. На момент аварії в поїзді перебувало приблизно 350 осіб. Повідомляється, що в результаті події загинуло 49 осіб. Ще 66 пасажирів отримали різні травми. Варто відзначити, що багато людей займали в поїзді стоячі місця. Це призвело до того, що після аварії вони впали та також травмувалися. У Мережі також були опубліковані фото з місця події.

У Тайвані сталася залізнична катастрофа: загинуло півсотні людей (ФОТО) - фото 2


Попередньо, залізнична катастрофа сталася після того, як на рейки впала вантажівка з будмайданчика. Після цього пасажирський поїзд зрізався у транспорт і зійшов з рейок. В результаті велика частина вагонів виявилася буквально заблокованою в тунелі.

У Тайвані сталася залізнична катастрофа: загинуло півсотні людей (ФОТО) - фото 3


З 8 вагонів 5 були сильно деформовані. Настільки, що рятувальникам важко було дістатися до пасажирів, щоб витягнути їх назовні. У "заручниках" виявилися, щонайменше, 200 осіб. Деяким довелося вибиратися з вагона через дах.


У Тайвані сталася залізнична катастрофа: загинуло півсотні людей (ФОТО) - фото 4


На цей момент відповідні служби проводять перевірку. Як зазначає джерело, дана залізнична аварія стала найсерйознішою за останні 40 років.


У Тайвані сталася залізнична катастрофа: загинуло півсотні людей (ФОТО) - фото 5



Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Танзанії на церемонії прощання з президентом Джоном Магуфулі загинуло майже півсотні людей. Також сайт інформував читачів про те, що в США здійснено атаку на Капітолій. В результаті, як повідомили очевидці, був поранений офіцер поліції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини