Головна Новини Світ Азія В Афганістані вивішують на вулицях тіла людей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані вивішують на вулицях тіла людей

Вбиті загинули під час перестрілки з поліцією

27 вересня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

В одному з міст Афганістану на вулиці вивісили трупи вбитих людей. Подія трапилася в суботу 25 вересня. Про це повідомляє APnews

В Афганістані вивішують на вулицях тіла людей

Жителі міста зібралися на площі, фото APNEWS

Чотири тіла принесли на площу поліціянти. Одне з них підвісили до звідного крана, який припаркували на міській площі у західному місті Герат. 

За інформацією представників руху "Талібан", убиті чинили опір поліції. Чоловіки викрали батька з сином і відстрілювалися від правоохоронців. Під час перестрілки вони були вбиті. Нападники поранили таліба і місцевого жителя.

Мета "виставки" — наочність покарання для злочинців, якщо вони будуть вчинять насильницькі дії. Минулого тижня представник "Талібану" розповів в інтерв'ю, що влада в Афганістані повертає покарання, що спричиняють фізичне каліцтво та страти для тих, хто буде порушувати їхні закони. За його словами, вони будуть слідувати ісламу й відкоригують законодавство у відповідності до Корану. До речі, фізичні покарання застосовувалися в країні востаннє у минулому сторіччі.

Державний департамент США засуджує такі покарання, що порушують права людини, там переконані, що за такі порушення треба покарати винних.

Як повідомляв портал "Коментарі", у окупованому Криму російські десантники проведуть масштабні навчання. Навчання відбуватимуться на полігоні Опук в окупованому Криму. Російське Міноборони задіє близько 2 тис. військовослужбовців, понад 100 одиниць бойової та спеціальної техніки.

Також ми писали, що Головний банк Афганістану, який працює під контролем нової влади, інформує, що в колишніх афганських можновладців конфісковано понад 12 мільйонів доларів, це накопичені ними кошти та золото. Установа забрала в них ці гроші.

В Афганістані вивішують на вулицях тіла людей - фото 2
В Афганістані вивішують на вулицях тіла людей - фото 3
В Афганістані вивішують на вулицях тіла людей - фото 4
В Афганістані вивішують на вулицях тіла людей - фото 5
В Афганістані вивішують на вулицях тіла людей - фото 6



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини