Головна Новини Світ Азія В Азербайджані розбився військовий гелікоптер: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Азербайджані розбився військовий гелікоптер: є загиблі

Вертоліт впав під час виконання навчальних польотів

30 листопада 2021, 13:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Азербайджані зазнав аварії військовий вертоліт. Про це пише видання "Кореспондент".

В Азербайджані розбився військовий гелікоптер: є загиблі

Гелікоптер. Ілюстрація: Pixabay

Подія сталася сьогодні, 30 листопада, на полігоні Гарагейбат, що у Хизинському районі. Як стало відомо, гвинтокрила машина   Державна прикордонна служба Азербайджану впала під час проведення навчальних польотів.

Повідомляється, що внаслідок події є поранені та загиблі. Точна кількість постраждалих встановлюється.

На місці аварії знаходиться керівний склад прикордонної служби та Генеральної прокуратури. Розпочато розслідування, яке має встановити всі обставини та причини катастрофи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Перу автобус впав у прірву з висоти кількох сотень метрів. Транспортний засіб з пасажирами всередині прямував до міста Мойобамба. Внаслідок інциденту щонайменше десять людей загинули на місці від отриманих травм. Багато хто був госпіталізований і на цей момент за їхнє життя борються медики. Стан постраждалих оцінюють як важкий. Правоохоронці розпочали розслідування. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Польщі 11-річний хлопчик став свідком жорстокого вбивства усієї його родини. Під час сімейного застілля між його учасниками стався конфлікт. У ході сварки чоловік зарізав свою тещу та поранив дружину. Жінка була госпіталізована, однак померла в стінах лікарні. Після того, що сталося, злочинець покінчив життя самогубством. Все це відбувалося на очах у дитини. Хлопчик звернувся по допомогу до правоохоронців. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини