Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Перу автобус впав у прірву з висоти кількох сотень метрів: багато загиблих і поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

У Перу автобус впав у прірву з висоти кількох сотень метрів: багато загиблих і поранених

Внаслідок аварії на північному сході Перу загинуло щонайменше 10 людей

30 листопада 2021, 12:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Перу автобус зірвався у прірву. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Перу автобус впав у прірву з висоти кількох сотень метрів: багато загиблих і поранених

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, трагедія сталась на північному сході країни. Мікроавтобус із пасажирами всередині звалився з висоти кілька сотень метрів. Транспортний засіб прямував до міста Мойобамба з населеного пункту Чачапояс.

Внаслідок пригоди загинули щонайменше 10 людей і ще семеро громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалих госпіталізували медики, які прибули на місце подій. Повідомляється, що зараз вони перебувають у важкому стані.

За інформацією ЗМІ, серед загиблих двоє неповнолітніх і стільки ж медиків.

Співробітники правоохоронних органів встановлюють усі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Сполучених Штатах Америки чоловік убив свою малолітню дитину. Американець разом зі своєю дочкою вирушив на полювання у штаті Техас. Під час неї чоловік випадково вистрілив із рушниці та поранив дівчинку. На місце події прибули медики. Вони запросили гелікоптер для госпіталізації потерпілої, проте через погану погоду він не зміг прилетіти. Тоді лікарі вирішили негайно доставити поранену до найближчої лікарні.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Індії автобус з плакальниками, які прямували до крематорію, врізався в вантажівку, що стоїть. Внаслідок ДТП смертельні поранення отримали щонайменше 18 осіб. Кілька громадян було госпіталізовано. Правоохоронці припускають, що причиною трагедії могло стати необережне водіння. Докладніше про це читайте у нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини