Головна Новини Світ Азія В Індії авіалайнер застряг під пішохідним мостом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії авіалайнер застряг під пішохідним мостом (ВІДЕО)

Водій не розрахував габаритів літака

4 жовтня 2021, 12:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В Індії літак застряг під пішохідним мостом. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

В Індії авіалайнер застряг під пішохідним мостом (ВІДЕО)

Літак застряг під мостом. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався неподалік від аеропорту міста Нью-Делі на автодорозі Делі-Гуруграм. Як стало відомо, списаний борт авіакомпанії Air India був проданий. Літальний апарат перевозив водій нового власника.

Чоловік не зміг правильно розрахувати габарити літака, в результаті чого він застряг під конструкцією пішохідного мосту.

Подібний інцидент стався у 2019 році. Тоді списаний літак пошти Індії застряг під мостом у місті Дургапур, що в штаті Західна Бенгалія.

У мережі з'являються відповідні відео.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що на Канарських островах виверження вулкана стало сильнішим. Північна сторона Кумбре-Велья обрушилася. Це призвело до ще більшого виверження. Розпечена лава загрожує кільком містам, що розташовані неподалік від вулкана. Зараз у результаті виверження вже знищено понад 900 будинків. Лава досягла океану.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у ДТП загинув художник, який малював скандальні карикатури. Він знаходився в машині цивільної поліції, яка зіткнулася з вантажним автомобілем. В аварії від несумісних із життям травм загинув водій і двоє пасажирів, серед яких був і 75-річний Ларс Вілкс. Водій вантажівки отримав поранення і був госпіталізований медиками. Зараз співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини